EDUARD GARCIA XAUVET reforcarà el joc interior del MULTIÓPTICAS CB SALT

EDUARD GARCIA XAUVET de Tordera, 19 anys i 1,98 m és la nova incorporació del MULTIÓPTICAS CB SALT per a reforçar el joc interior. Un jugador polivalent que donarà moltes opcions en el joc interior amb la seva intensitat, qualitat i intel.ligència. Una aposta de futur pel CB SALT.

Iniciat en el Bàsquet en el CB Tordera, ràpidament va despuntar i va ser cridat per unir-se a les categories inferiors del Joventut de Badalona.  També ha estat integrant de la selecció catalana en categoria cadet i en edat júnior en la modalitat 3 x 3. La temporda passada, en el seu primer any de sènior, va jugar a l’equip ARENYS BÀSQUET JOVENTUT-CITRÖEN CALELLA  a lliga EBA, fent un paper destacat.

IMG-20170703-WA0005 (1)

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s