BON INICI DEL MULTIÓPTICAS C.B. SALT

BF9G4989.JPG

Fotografia: Agustí Prats

El passat dissabte, el Multiópticas C.B. Salt va tancar la primera volta de la primera fase del grup C-A de Lliga EBA. Malgrat queda un partit pendent de disputar contra el Menorca Talaiótica CCE Sant Lluís, el balanç és de 4 victòries i 4 derrotes.

L’inici de temporada, però, no va ser fàcil. 3 derrotes consecutives per pocs punts de diferència col·locaven un 0-3 a la classificació que es preveia difícil de remuntar. “És cert que vam tenir un inici complicat a nivell de resultats, però el nivell de joc era el correcte i estàvem en una bona línia de treball. Tots els tècnics sabíem que les victòries havien d’arribar”, manifestava l’entrenador, Eric Surís.

Així va ser. En la quarta jornada i a camp contrari, un dels aspectes pendents la temporada passada, el Multiópticas va guanyar a l’Arenys Bàsquet-Joventut. Aquest va ser l’inici d’una sèrie de 4 partits consecutius on ens vàrem emportar la victòria. Arenys Bàsquet-Joventut, Baricentro Barberà, C.B. Cornellà i el líder fins llavors invicte, el C.B. Quart-Germans Cruz.

La classificació actualment està molt apretada. Només amb dos equips destacats (Recambios Gaudí C.B. Mollet – ara líder -, i C.B. Quart-Germans Cruz), la resta dels 10 equips estan apretats de la 3a a la 9ena posició. El Sant Lluís (0-7) tanca la classificació.

És per això que es preveu una segona volta d’allò més igualada. Eric Surís es mostra prudent al respecte. “Serà una segona volta difícil, si baixem el ritme de treball o perdem de vista l’objectiu de la temporada, la permanència, tindrem moltes dificultats”.

L’inici aquest dissabte, a les 19:45 a domicili, contra l’actual líder de la categoria, el Recambios Gaudí C.B. Mollet (anada 52-60).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s