ANIMA AL CLUB BÀSQUET SALT BEN EQUIPAT!

Els nostres equips comencen una fase de la competició clau per a les aspiracions dels mateixos. Com publicàvem aquesta mateixa setmana, el Sènior C Femení ha entrat a la lligueta per l’ascens, igual que ho va fer el Sots25 Masculí i el Sènior B Masculí està en plena lluita per l’ascens a Primera Catalana. Ara bé, si un equip està lluitant en aigües desconegudes és l’iSports Salt. És el primer any de l’equip i del club a una competició regular de caràcter estatal, depenent de la Federació Espanyola de Bàsquet, i no ha estat un camí fàcil: dificultats econòmiques, lesions importants, una sèrie de 7 partits perduts per molts pocs punts durant el 2014… Aquest nou any, però, l’equip ha agafat un aire diferent i encadena 4 de 5 victòries possibles a casa aquest 2015. Serà imprescindible per la permanència que a casa s’escapin els mínims partits possibles, i per això és totalment necessari que els vingueu a animar ho doneu tot com ho intentarem donar nosaltres a la pista. Així doncs, què millor que animar a l’equip amb els colors del club? Som certament un dels pavellons de lliga EBA que més gent acumula en dia de partit, fem que el pavelló sigui verd-i-negre! 

És per això que posem a la venta aquesta samarreta tècnica per només 10€! 

IMG-20150319-WA0000

Si la voleu, només heu de trucar o enviar un Whatsapp al número 676 41 65 55 o enviar un correu electrònic a info@clubbasquetsalt.cat!

Feu-ho aviat i la podreu estrenar el proper partit a casa del nostre Sènior A Masculí. Aquest serà el diumenge dia 29 de març en el que serà la tornada del derbí gironí de lliga EBA, iSports Salt vs C.B. Quart – Piscines Sant Feliu. 

Us esperem a tots al pavelló amb la samarreta posada i amb moltes ganes d’animar! Us necessitem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s