EL SÈNIOR C FEMENÍ LLUITARÀ PER L’ASCENS

IMG_2318

Imatge del passat dissabte, quan van aconseguir l’ascens

El Sènior C Femení ens explica de primera mà el que van aconseguir aquest cap de setmana. Sense més, us deixem amb elles:

Aquest ha estat un cap de setmana intens pel nostre equip, el Sènior C Femení. Ens hem jugat passar a la següent fase per poder optar a pujar de categoria i ho hem aconseguit! Som segones de la primera fase de la lliga i hem demostrat, jugant contra grans equips, que aquest any volem donar-ho tot per assolir un gran repte.

Tot i les lesions que hem patit – i seguim arrossegant – som un equip unit i això es nota a la pista, com ha passat aquest cap de setmana.

Ens vam enfrontar a la Vall d’en Bas, un molt bon equip i líder del grup amb només dues derrotes, que no ens ho va posar gens fàcil. Per poder classificar-nos havíem de guanyar de 13 o més, només depeníem de nosaltres mateixes i ho vam aconseguir, vam guanyar 61 a 45 davant un pavelló ple que no va parar d’animar-nos en cap moment.  

Gràcies afició! Ens vàreu venir a animar i ho vau donar tot! Vau estar impressionants! És impossible perdre amb una afició com vosaltres, sou molt grans. Dies com aquest demostren la grandesa del Club Bàsquet Salt i de la fantàstica gent que en forma part. De tot cor moltes gràcies.  

També volem donar les gràcies als pares, germans, germanes, xicots, parelles, avis i àvies…, que sempre heu confiat amb les nostres possibilitats i que tot l’any heu estat donant-nos suport. Sense vosaltres no ho haguéssim aconseguit.  I també al nostre fan número 1: En Jan (el germà petit de la Thais) que no s’ha perdut cap partit.

En Jan, un fan incondicional

En Jan, un fan incondicional

Esperem tenir molta sort aquesta segona lligueta i poder pujar a tercera A, animem a que vingueu a veure’ns perquè ho donarem tot.

El 28 de març tornem a jugar contra la Vall d’en Bas, tornem a omplir el pavelló! Necessitem la vostra ajuda per a tornar a guanyar a un gran equip, com és la Vall d’en Bas.

SOM-HI EQUIP! SOM-HI CB SALT!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s