PARTIT MOLT DISPUTAT EN UN CAMP DIFÍCIL (OLOT – SÈNIOR C FEMENÍ)

C.B. Olot C 46 – C.B Salt Sènior C Femení 63

C.B. Olot C: Pastoret 7, Reixach 4, Bosch 11, Alcalde 7, Vila 4 – Murla 5, Guix, Puigvert, Bolos 2, Grabulosa 2, Sala, Guinart 4. Cap triple. 12 de 24 tirs lliures. 23 faltes – Eliminada: Alcalde

C.B. Salt C: González M., Troyano 30, Sabali 2, Ferragut 2, González M. 14 – Figueras 1, Salvador 1, Jurado 6, May 6, Comamala 1. 8 triples (8 Troyano). 21 de 27 tirs lliures. 22 faltes – Cap eliminada.

Parcials: 14 – 14 / 29 – 28 / 35 – 41 / 46 – 63

Partit disputat entre els dos equips més joves de la categoria. Sortida molt fluixa de les nostres amb un parcial de 5 a 0 en els tres primers minuts, degut a la zona del conjunt olotí que van mantenir durant els 40 minuts de joc, això va provocar que l’atac del C.B. Salt fos més lent i travat. Tot i la mala sortida i les dificultats per a atacar la zona a la mitja part es va arribar amb un marcador molt igualtat a favor de les olotines per 29 a 28.

La mitja part va servir a les saltenques per a refrescar les idees a l’hora d’atacar la zona, i això es va reflectir amb un parcial de 17 a 35 dels darrers 20 minuts de joc.

El tercer quart va ser clau per a aconseguir la victòria, gràcies a un bon treball defensiu es van realitzar ràpides transicions i va donar confiança a l’hora d’atacar la zona al conjunt saltenc, conjuntament amb un alt encert des de la línia de 6,25 metres degut a la bona circulació i el treball sense pilota de les jugadores del Salt per a realitzar tirs còmodes, destacar l’alt encert de la jugadora saltenca Troyano amb vuit triples, 5 dels quals fets a la segona part del partit.

En el quart període es va mantenir la bona tònica del tercer i degut això es va anar eixamplant més les diferències fins a arribar a la màxima de 17 punts al final del partit, destacar en aquest període el 10 de 12 de tirs lliures i el gran encert mostrat en tot el partit per totes les jugadores del C.B. Salt, amb un gran 21 de 27 tirs lliures total.

Felicitar a les jugadores del C.B. Salt per a una victòria molt treballada que es va aconseguir gràcies a una bona actitud i intensitat mostrada per totes les jugadores durant tot el partit.

Aquest és el camí a seguir que s’ha de fer fins a final de temporada. Endavant noies. Endavant Club Bàsquet Salt!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s