LA REGAL LLIGA CATALANA EBA ARRIBA A SALT AQUEST DIUMENGE

????????

La Regal Lliga Nacional Catalana EBA – Trofeu Tricentenari arriba a Salt aquest diumenge! Com ja vam publicar, l’iSports Salt va quedar enquadrat al grup 3, juntament amb el C.B. Castelldefels (substituint el C.B. Tarragona, ascendit a LEB Plata) i el C.B. Cornellà. El primer rival serà el C.B. Castelldefels, que visitarà el Pavelló Municipal d’Esports aquest diumenge dia 21 a les 18:45. 

Via Lúdica

Però a nosaltres ens agradaria que ben aviat ja hi hagués caliu al Pavelló, és per això que a partir de les 17:00 el pavelló estarà obert amb la presència de Via Lúdica. Via Lúdica és una botiga de jocs de taula moderns (El Catan, Carcassone o Dominion). En aquests jocs sol ser més important l’estratègia i l’astúcia que la sort o l’atzar. Així doncs, si voleu passar una tarda completa, a les 17:00 podeu venir al pavelló a jugar amb els amics i a les 18:45 gaudir de l’estrena de l’iSports Salt en competició oficial! Us hi esperem! Podeu consultar la web de Via Lúdica clicant aquíA les 16:30 del mateix dia el nostre Sènior B Masculí s’estrena a 2a Catalana contra el C.B. Sant Celoni.

La segona jornada el conjunt saltenc descansarà i serà durant la tercera quan s’enfrontarà al C.B. Cornellà com a visitant (04/10 a les 19:00 a Cornellà)

Els altres grups de la Regal Lliga Nacional Catalana 2014 són: Pardinyes, Collblanc i Andorra (grup 1); Jac Sants, Quart i L’Hospitalet (grup 2); Santfeliuenc, Martorell, Sant Nicolau i Arenys (grup 4).

Els guanyadors dels 4 grups s’enfrontaran en una final a 4 el cap de setmana del 11-12 d’octubre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s