SISTEMA DE COMPETICIÓ 1a EDICIÓ 12h C.B. SALT

S’establirà una primera fase i una fase final i de consolació. A part, també hi hauran dos concursos. El sistema serà el següent:
PRIMERA FASE

Tindrem 8 equips dividits en dos grups (1 i 2) de 4 equips. Jugaran tots contra tots a una volta. Els dos primers classificats de cada grup lluitaran pel títol del Torneig. Els classificats 3r i 4t classificats lluitaran per les posicions del 5è al 8è.
Es jugarà amb el reglament FIBA, a excepció de les següents modificacions:
Partits de dues parts de 15 minuts a temps corregut amb 3 minuts de descans entre parts. Es concedirà  un temps mort per part, que seran de 30 segons en els que no es pararà el cronòmetre. Els jugadors seran eliminats quan acumulin 3 faltes personals. En cas d’empat no hi ha pròrroga. Es concedeix 3 punts al guanyador, 2 per cada equip en l’empat i 1 per l’equip perdedor. 
FASE FINAL / FASE DE CONSOLACIÓ

En aquesta fase s’establirà la classificació del 1r al 8è segons l’establert al calendari de joc.
Es jugarà amb el reglament FIBA, a excepció de les següents modificacions:
Partits de quatre parts de 12 minuts a temps corregut amb 1 minut de descans entre 1r i 2n quart i entre el 3r i 4t, i 4 min. de descans a la mitja part. Es concedirà un temps mort per part, que seran de 30 segons en els que no es pararà el cronòmetre. En cas d’empat , es descansarà 1 minut i es finalitzarà el partit en el moment en que realitzi un bàsquet un dels dos equips “bàsquet d’or”.
CONCURSOS

CONCURS D’ESMAIXADES
El número màxim de participants serà de 8, tenint dret un jugador de cada equip. Si hi ha algun equip sense participant, s’omplirà la o les places vacants amb els jugadors que ho sol.licitin. Cada participant farà dues esmaixades, les quals es puntuaran de l’1 al 10 per cadascun dels membres del jurat. Cada jugador disposarà de 3 intents per esmaixada. El participant amb major puntuació serà el Campió. El jurat serà escollit per l’organització.
CONCURS DE TRIPLES
El número de participants serà de 16, dos per equip. Si hi ha algun equip que no faci us de les dues places, s’omplirà la o les places vacants amb els jugadors que ho sol.licitin. Es disputarà una primera Fase, en la que cada jugador disposarà d’1 minut per fer 25 llançaments, 5 per posició , en la que contarà 1 punt per cistella feta, a excepció de l’últim llançament de cada posició que sumarà 2 punts. Els quatre millors classificats disputaran la Semifinal amb el mateix sistema. Passaran a la Final els dos millors, dels quals en sortirà el Campió.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s