1r ANY A CADET SUPERANT LES EXPECTATIVES (CADET B MASCULÍ)

Primer any a la categoria per a tots els components d’aquest Cadet B, amb fins i tot algun jugador infantil, on s’han superat les expectatives generades a principi de temporada, i que s’acaba amb molt bon regust de boca, després de guanyar la lligueta de la segona fase, que deixa l’equip com a cinquè classificat provincial de nivell B.
Una temporada amb un grup molt igualat, amb partits i rivals que exigien una gran concentració durant els 40 minuts. Molts partits, igualats a la mitja part, o inclús amb resultats adversos i que es decidien a l’últim període gràcies a petits detalls i sobretot al bon treball defensiu tant a nivell de pressió com a defensa estàtica. Un exemple el partit a casa contra el Cassanenc, en que es perdia de 12 punts al descans (23-35) i que es va obtenir la victòria final per 60-52, amb un parcial de 21 a 5 a l’últim quart.
Com a tret principal, destacar la regularitat de l’equip al llarg de la temporada, aconseguint un balanç de 21 victòries i  7 derrotes, només 2 de les quals a casa,  una en el partit inicial que obria la temporada contra el C.B. Hostalric, que posteriorment es proclamaria campió provincial de la categoria, i l’altre al més de desembre contra el Ceset, el botxí de l’equip.
Ressaltar també la gran segona fase feta, on els 6 partits es van haver de decidir a les ultimes possessions degut a la gran igualtat amb els equips rivals, fet que ha permès a l’equip adquirir molta experiència en finals ajustats i en presa de decisions. 
La valoració global extreta de la temporada és molt bona. Un cop acabada, valorar positivament el bon ambient i la pinya que s’ha creat a l’entorn d’aquest equip, i les ganes i ambició dels jugadors, que sens dubte permetrà en els següents anys a base de molt d’esforç i treball, seguir obtenint bons resultats i èxits. 
Agrair per acabar també a jugadors de l’infantil, o del cadet A, que han vingut a ajudar a l’equip ja sigui a partits, o a entrenaments per tal de que no baixés el ritme i la intensitat d’aquests, i que han aportat el seu granet de sorra a l’equip. Amb l’ajuda de tots ha estat possible. 
Gràcies i fins la temporada que ve nois!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s