LA CLASSIFICACIÓ NO REFLECTEIX EL GRAN TREBALL DE L’EQUIP (CADET A MASCULÍ)

El Cadet A Masculí 
Mirant enrere, queda molt lluny aquell setembre abans d’iniciar la temporada, quan l’equip estava ple de dubtes sobre les seves possibilitats davant la nova lliga que encaraven. Ara mateix, després de tots aquests mesos de competició, ha quedat demostrada la seva validesa.
La classificació obtinguda en la primera fase (setens d’un grup de dotze), no fa justícia a la bona feina feta durant tota la lliga. Això ha estat degut a algunes derrotes contra molt bons equips en trams finals de partit: Sant Narcís 3er classificat (58-62) i Arbúcies 2on classificat (65-62), però també contra rivals directes on els nostres jugadors no varen poder fer valer el seu joc: Cassà 6é classificat (51–47) o Sant Feliu 9é classificat (62–53).
Durant la segona fase, on l’equip ha guanyat tots els partits, s’ha fet patent que el nostre equip no estava dins del sac d’equips de mitja taula que li han tocat per classificació.
Cal dir que la feina feta per tots els jugadors ha estat exemplar. Durant tot l’any han treballat duríssim per millorar de forma contínua, encarant cada partit amb ganes de guanyar i fer valdre tot l’esforç invertit fos quin fos el rival.
Ara l’equip començarà una nova etapa, i tot i que al principi pugui fer una mica de respecte, segur que treballant com porta fent els últims anys assolirà les metes que es fixi.
Bona feina nanos! A seguir endavant!
Anuncis

Un pensament sobre “LA CLASSIFICACIÓ NO REFLECTEIX EL GRAN TREBALL DE L’EQUIP (CADET A MASCULÍ)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s