BONA TEMPORADA, MALGRAT LA INEXPERIÈNCIA (SÈNIOR B MASCULÍ)

L’equip // Fotografia: Agustí Prats
El Sènior B Masculí va acabar la seva temporada el passat dissabte, contra el Caldes, amb victòria. I un cop acabada la temporada, és hora de fer valoracions. 
El Sènior B Masculí és l’equip més jove de la categoria, amb la meitat de jugadors Sèniors de 2n any i amb el jugador més veterà amb només 24 anys (Francesc Barnada). Això s’ha notat en els partits on es trobaven amb equips que tenien una barreja de joventut i veterania molt bona, amb alguns jugadors rondant la trentena i acumulant experiències d’haver sigut jugadors importants en categories superiors. I així ho diuen les dades, la meitat de les derrotes de l’equip han estat per 1 ó 2 punts de diferència confirmant aquests “pecats de joventut” i menys experiència que els rivals a l’hora de decidir els partits en finals ajustats. Aquesta tendència s’ha anat invertint al llarg de la temporada, on s’han pogut aconseguir finals ajustats, per exemple, una victòria de mèrit contra el Roses, per un punt de diferència a la pròrroga. 
A part de l’experiència, l’equip tampoc ha pogut rendir al màxim nivell durant la temporada degut a les lesions d’alguns jugadors. Durant cap partit s’ha pogut jugar amb la plantilla al complert. Aquestes baixes no només es noten als partits, sinó que afecta a les setmanes d’entrenament i ha provocat que hagi costat assolir un nivell de regularitat òptim a l’hora de competir. 
Malgrat tot, l’equip ha acabat 5è de 3a Catalana amb un balanç favorable de 20-10 (9-6 a la primera volta, i degut al ja explicat, un millor 11-4 a la segona). Per tant, la temporada es pot valorar globalment com a bona, aconseguint competir contra tots els equips, per molt veterans que fossin (excepte a la pista del Vilablareix i a Salt contra el Cassanenc, on no es va aconseguir). A part, s’ha aconseguit ser l’equip que menys punts encaixa per partit de la lliga, dada amb molt de valor. 
Esperem doncs que l’equip vagi millorant any rere any i aconseguir aquesta veterania que ara ens manca! 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s