MILLOR PRIMERA VOLTA DE LA HISTÒRIA (II)

L’equip en un temps mort. / Fotografia: Agustí Prats

Actualitzat 25/01/2013

El Sènior A Masculí del nostre club segueix trencant rècords. Aquesta vegada un que no ha durat ni un any. L’any passat ja esmentàvem en aquest article que l’equip havia aconseguit la millor primera volta de la seva història amb un 9-6 que semblava immillorable. La temporada passada es va acabar amb 19 victòries que van donar accès a disputar l’ascens a EBA. Doncs aquesta temporada 2012/2013, ja s’ha superat aquella fita, i es situen amb un balanç de 11-4 al finalitzar aquesta primera volta.

En aquests moments, es troben en la 3a posició de la classificació (empatats amb el 2n, el C.B. Quart). Aquests fets es deuen a que, enguany, l’equip ha aconseguit desplegar millor el seu joc a fora de casa que la temporada passada (balanç de 4-3 davant del 2-6 de l’any anterior), mentre que a casa continua molt sòlid (7-1), i amb victòries de prestigi com ara l’aconseguida contra el líder actual de la categoria, el C.B. Santa Coloma (64-66). I, evidentment, perquè ha mantingut la seva sòlida defensa que ve practicant els últims anys amb només 941 punts encaixats en 15 partits (990 la temporada passada), el que suposa uns 62 per encontre. 
Aquest diumenge a les 18:15 comença la segona volta al pavelló de Salt contra el Netsport Masnou, us hi esperem!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s