RECULL D’AGRAÏMENTS AL 2n TORNEIG VILA DE SALT

Durant els dies posteriors al 2n Torneig Vila de Salt hem rebut un seguit de tweets i algun escrit donant-nos les gràcies per aquest torneig, però ens agradaria compartir-los amb tots vosaltres, perquè la seva organització i el seu èxit també depenen de tots vosaltres. Moltes gràcies i fins l’any que ve! 
Gerard Damià, entrenador del C.B. Sant Josep Girona C (@gdamia): “Moltes gràcies al @cbsalt i a tots els organitzadors del #2nTorneigVilaSalt!! El cadet C del @CBSJG estem molt agraïts pel tracte rebut :)”
Eloy Acedo, entrenador del CESET (@eloyacedo): “Felicitar al Vilablareix i al @cbsalt per l’organització d’aquest torneig. Gràcies als arbitratges i al sempre net públic i jugadors” 
Pere Joan Pijey, àrbitre d’aquest torneig (@PereJoan_Pijey): “Molt cansat del 2n torneig del @cbsalt! Molt agraït pel tracte rebut de la família saltenca! Moltes felicitats i fins l’any que ve!” 
Pol Pelegrín, entrenador del C.B. Sant Josep Girona B (@PolPelegrn): “Torneig Vila de Salt! Cadet B CB Sant Josep Girona 2n Classificat. Bona feina nanus. (adjunta fotografia del trofeu)” 
Eduard Ararà, entrenador del C.B. Sant Feliu (rebut per correu electrònic): “Des d’aquestes ratlles només agrair-vos que ens convidéssiu al vostre torneig. (…) La veritat és que ens ho hem passat molt bé i ens heu tractat super bé. (…) És d’agrair que clubs com el vostre es dediqui a tirar aquest tipus d’iniciatives endavant on és necessari mobilitzar a tanta gent per a que 4 “nanos” puguin gaudir del seu esport sense donar-se’n compte de tot el que s’està fent per a que ells puguin jugar, i sobretot amb la possibilitat de rebre les sempre tant injustificades crítiques. Moltíssimes gràcies a tots: arbitres, taules, ajuntament i directiva. Ha sortit rodó! (…) Jo i sobretot els pares del meu equip estem molt agraïts! Felicitats per la tasca feta!
 
Moltes gràcies a tots i fins aviat! 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s