EL SÈNIOR A MASCULÍ IGUALA EL SEU MILLOR INICI

L’any passat celebrant la classificació per fases a EBA / Foto: Agustí Prats
El Sènior A Masculí del club va aconseguir diumenge davant del C.B. Blanes igualar el seu millor inici en la història del club a Copa Catalunya amb un balanç de 4 victòries i 1 derrota (igual que la temporada passada). A més, com ja és tendència a l’equip, ja són la millor defensa del grup – i de la lliga – amb només 310 punts encaixats en els 5 partits. Tot això propicia que ocupin la part alta de la classificació compartint liderat amb plantilles tant completes com la del C.B. Quart i la U.E. Sant Cugat. 
És per això que us citem aquest dissabte a les 17:30 al pavelló de Salt perquè entre tots puguem ajudar a l’equip a superar aquest rècord i posar un 5 a la casella de victòries. A més a més, això representaria la cinquena victòria consecutiva ja que el partit perdut correspon a la primera jornada contra El Masnou (62 – 53). 
Us esperem a tots! Som-hi Salt!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s