SALT ALBERGARÀ UNA PART DE LA 2a TROBADA PDP


El proper diumenge 4 de març tindrà lloc la 2a Trobada del Programa Detecció i Perfeccionament (PDP) de la temporada 2011-12 a les localitats de Bellpuig, Bescanó, Salt i Tàrrega.

Pel que fa a nosaltres, el Pavelló Municipal d’Esports de SALT (Av. Països Catalans, s/n – 17190 Salt – Girona) serà la seu de la Trobada PDP dels centres masculins de Barcelona 1 i 2, Barcelonès Nord, Girona 1 i 2, Maresme, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
– Veure calendari de joc (click aquí)
– Veure mapa i com arribar al pavelló de joc (click aquí)
Malgrat tot, com ja hem apuntat, la trobada PDP també es durà a terme a altres ciutats:

El Pavelló Municipal de BELLPUIG (Av. Garrigues, s/n – 25250 Bellpuig – Lleida) serà la seu de la Trobada PDP dels centres masculins del Bages, Baix Llobregat, Barcelonès Sud, Garraf-Penedès, Lleida Ciutat, Lleida Est, Lleida Nord-Oest, Tarragona 1 i 2 i Terres de l’Ebre.

El Pavelló Poliesportiu Municipal de BESCANÓ (Zona Esportiva Municipal – 17162 Bescanó – Girona) serà la seu de la Trobada PDP dels centres femenins de Barcelona 1 i 2, Barcelonès Nord, Girona 1 i 2, Maresme, Osona, Vallès Oriental i Vallès Occidental.
El Pavelló Nou del CN Tàrrega a TÀRREGA (c/ Verge de Montserrat, s/n – 25300 Tàrrega – Lleida) serà la seu de la Trobada PDP dels centres femenins del Bages, Baix Llobregat, Garraf-Penedès, Lleida Ciutat, Lleida Est, Lleida Nord-Oest, Tarragona i Terres de l’Ebre.
Què és el PDP?

El PDP és el Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que pretén fer, temporada rere temporada, la millor detecció de jugadors i jugadores mini de primer i segon any (2001 i 2000) de present, però especialment de futur d’arreu de Catalunya.
Aquest Programa de Detecció i Perfeccionament de l’FCBQ compta amb 34 centres a tot Catalunya i es du a terme durant tot l’any. Cada setmana els integrants de cada centre realitzen una sessió d’entrenament i durant la temporada participen a tres trobades, dues de migdia (com la del proper diumenge 4 de març) i una, la final, de tot el dia.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s