EL SÈNIOR A MASCULÍ SIGNA LA MILLOR PRIMERA VOLTA DE LA SEVA HISTÒRIA

FOTOGRAFIA: Agustí Prats

L’equip saltenc, que ha acabat la primera volta amb un balanç de 9 victòries i 6 derrotes, a més, és la millor defensa de la lliga amb només 990 punts encaixats en 15 jornades

El primer equip del C.B. Salt segueix fent història, i després de ser campió de lliga a Primera Catalana amb un contundent 28-2, i de guanyar el tercer Mateu Pell (segon consecutiu), ha signat una històrica primera volta a Copa Catalunya, finalitzant en cinquena posició (empatats amb el 4t classificat, el Mataró) amb un balanç de 9 victòries i 6 derrotes. De les quatre temporades del club a Copa Catalunya, aquest és el millor registre que s’ha obtingut, per davant de la fins ara millor temporada (2008-2009) que a aquestes alçades es duia un balanç de 8 victòries i 7 derrotes. Aquell equip va aconseguir la permanència amb 15 victòries i 15 derrotes.
L’equip d’Èric Surís s’ha mostrat intractable al Municipal de Salt, on ha signat un immillorable 7-0; per contra, fora de casa ha costat més desplegar el millor joc de l’equip i aconseguir-ne victòries (2-6). Tot i això, en una lliga que els triomfs a domicili són caríssims, destaquen també les victòries saltenques a la pista del que finalitza la primera volta en primer lloc de la classificació, el Santa Coloma (59-73); i l’aconseguida aquest últim cap de setmana al Pavelló de Quart (61-77).
En ple equador de la temporada del retorn a Copa, és l’equip que menys punts encaixa de la lliga (990 punts rebuts) i seguirà lluitant per aconseguir la permanència a la categoria davant un primer gran obstacle, el Montgat, tercer classificat amb 10 victòries (de les quals les últimes nou de forma consecutiva), i lluint com a equip màxim anotador de la lliga (1242 punts anotats) amb jugadors tan experimentats com Lisard, Monterde o els germans Morales.

FOTOGRAFIA: Agustí Prats
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s