INTENS CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana ens ve ple de derbis, i és que tenim tres partits contra el C.B. Quart. Anem a analitzar-los un per un. 
En primer lloc, el Sènior A Masculí disputarà el seu partit en territori visitant, el diumenge a les 18:00. Pel que fa al Quart, ha començat amb bon peu l’any i va guanyar el seu primer partit del 2012 contra el C.B. Argentona per un ajustat 72-73. Estan novens a la classificació amb un balanç equilibrat (7-7) i amb una mitjana de 78,5 punts per partit a favor i n’encaixen 75,78. El nostre Sènior, per altra banda, es troba per sobre, amb un balanç de 8-6 i amb la millor defensa de la lliga.
El dissabte, però, el Sènior B Masculí jugarà, també a Quart, el seu partit a les 19:00. En aquest cas ens trobem amb una situació diferent i és que el C.B. Quart B es troba al capdamunt de la classificació aamb un balanç de 13-1 i acreditant la millor defensa amb diferència (55 punts/partit) i un dels millors atacs (72 punts/partit). Els nostres, però, no es queden enrrera i estan segons amb dos derrotes més (11-3) però si bé l’estadística ofensiva és la mateixa, en la defensiva ens trobem per sota, malgrat que també som una de les millors defenses (61 punts/partit). 
I ja per acabar, el Cadet s’enfrontarà al C.B. Quart Verd el dissabte a les 12:00 a Salt. En aquest cas, el rival es troba també per sobre, en segona posició i amb un balanç de 10-2. També són la millor defensa de la lliga amb 40 punts per partit i en atac en fan uns 70 per partit. Els nostres es troben a mitja taula, en cinquena posició amb un balanç positiu de 7-5 i amb 58 punts a favor i 45 en contra. 
Els partits restants els podeu trobar a la següent pàgina clicant aquí.
Que tingueu un bon cap de setmana!
Fins aviat!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s