EL SÈNIOR A MASCULÍ DÓNA LA SORPRESA IMPOSANT-SE A DOMICILI

Aquest proper dissabte, es disputarà la tornada de l’eliminatòria al Pavelló Municipal de Salt 

Reus Ploms    78
Rehacsa Salt  81

En l’anada de l’eliminatòria de semifinals de Primera Catalana, el Rehacsa Salt va donar la sorpresa imposant-se al gran favorit a domicili. Els saltencs van sortir molt forts, i amb un primer quart espectacular en el terreny ofensiu obtenien un 18-27 a favor, que els va permetre anar per davant en l’elctrònic els quaranta minuts. Durant el transcurs del segon i tercer període, el Salt va saber atacar les defenses alternatives reusenques i aconseguia ampliar diferències (54-74 al final de tercer quart). Però aleshores, en un últim quart amb molta pressió ambiental, Paricio i Cubillas es posaven l’equip a l’esquena i amb molt d’encert en el tir exterior els portava a retallar distàncies deixant el 78-81 final, en un matx espectacular i de molt alt nivell on els dos equips van demostrar perquè han estat els dos millors de les lligues regulars amb dues i tres derrotes respectivament.
Aquest dissabte a la tarda, la tornada al Pavelló Municipal de Salt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s