EL SÈNIOR A MASCULÍ OBTÉ EL PLE AL QUINZE A CASA

S’ha adjudicat els onze derbis disputats aquesta temporada

Rehacsa Salt  67
Sant Narcís    40

El Rehacsa Salt, tot i ser el flamant guanyador de lliga, no perd les ganes de sumar victòries i, amb aquesta contra el Sant Narcís, signa el ple al quinze a casa, havent guanyat els 15 partits disputats al Pavelló Municipal de Salt. L’enfrontament va començar rodat per al Salt, amb un inici intens i amb un elevat ritme de joc. Durant tot el matx, els saltencs, gràcies a una gran defensa, van ofegar les aspiracions ofensives del Sant Narcís, que res podia fer per sentir-se còmode en el terreny ofensiu. Tot i això, els visitants no es van arronsar i amb una defensa zonal van intentar parar el joc dels locals, però aquests van saber atacar amb fluïdesa la cistella rival, i i rubricar el triomf amb contundència. Amb aquesta victòria, els saltencs han aconseguit també imposar-se en tots els derbis de la temporada, onze triomfs d’onze derbis disputats (8 en lliga, i 3 de Mateo Pell).
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s