JÚNIOR C: DESPLAÇAMENT AMB GARANTIES

Aitor en una acció de partit
C.B. Campdevànol  31
C.B. Salt                 71
El júnior C continua la seva ratxa de victòries i aquest darrer cap de setmana va assegurar una altre victòria per continuar com a segon de grup i distanciar-se (tot i portar un partit més) una mica més dels seus perseguidors. 
Cal destacar del partit que van caldre prop de deu minuts perquè els nostres es fiquessin al partit i comencessin a defensar, és a dir, que no va ser fins a finals del primer periode que amb l’ajut d’alternatives defensives els nostres van aconseguir acabar amb facilitat contraatacs i distanciar-se per deu punts al marcador. A partir d’aquí el partit va ser un monòleg dels nostres que a base de contraatacs fàcils i d’atacar amb movilitat de pilota i aprofitant la posició del tir lliure dels seus pivots a l’hora d’atacar la zona va aconseguir una victòria àmplia i assegurar-se així un partit que podria haver-se complicat molt degut al llarg desplaçament.
En aquest partit destacar el retorn d’un altre dels nostres (anem a jugador per partit) ja que l’Aitor va retornar a les pistes després d’un intent frustrat la setmana passada i amb bones sensacions repartint alguna assistència als seus companys. Ànims per ell i constància per la resta de l’equip.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s