EL PRIMER EQUIP S’IMPOSA CÒMODAMENT A DOMICILI EN UN PARTIT POC LLUÏT

Bàsquet Alella 50
Rehacsa Salt   72

El Salt va sortir a la pista molt concentrat i amb un parcial de 0-9 va encarrilar el partit. A la mitja part, els 16 punts de diferència entre els dos equips ja van ser gairebé definitius (20-36). Tot i això, el Salt no va estar gaire afinat en les tasques ofensives, però sí que va saber trobar un equilibri amb la defensa per controlar l’enfrontament. Així, els saltencs van aconseguir ampliar l’avantatge que tenien sobre l’Alella en el marcador, sense mostrar aquests en cap moment símptomes de poder remuntar el partit. Dissetena victòria pels saltencs, que segueixen liderant la classificació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s