EL SÈNIOR A MASCULÍ S’IMPOSA EN UN GRAN PARTIT A LA PISTA D’UN RIVAL DIRECTE

El Masnou       53
Rehacsa Salt  67

El Salt aconsegueix una altra victòria, molt treballada, amb esforç, contra un rival directe i continuen líders incontestables en solitari. El Masnou va sortir molt concentrat a la pista i, amb un gran encert en el tir exterior, amb un 100% d’efectivitat en els triples que va llançar al començament del partit. Aquesta bona sortida ofensiva dels locals va obligar el Salt a organitzar una bona defensa per no deixar que agafessin una gran diferència de punts. A partir del segon i del tercer quart, la tasca dels saltencs en defensa va tenir els seus efectes i El Masnou va baixar el seus percentatge d’efectivitat. Al final de l’enfrontament, el Salt es va posar en bon terreny i, tot marcant el ritme del partit, va obtenir la victòria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s