EL PRIMER EQUIP OBTÉ UNA TREBALLADA VICTÒRIA

 

Rehacsa Salt 66
Cabrera         55


Treballada victòria del primer equip del Salt, que va saber superar les diverses adversitats del matx. El partit va començar amb els dos equips molt encertats en el tir exterior, la qual cosa va propiciar un primer quart d’anotació i de màxima igualtat (18-18). Al segon període, el Cabrera va ser superior, i amb una defensa molt agressiva va saber endur-se el parcial justament, arribant al descans amb 30-37 a l’electrònic. A la represa, els saltencs, molt concentrats, van saber atacar les defenses alternatives plantejades pel Cabrera i, augmentant la intensitat defensiva, aconseguien capgirar la dinàmica del partit (51-48). A l’últim quart, el Rehacsa va prèmer l’accelerador encarrilant el matx gràcies a una excel·lent defensa col·lectiva i, als últims minuts, segellava la victòria superant bé la defensa pressionant de l’equip del Maresme, que manté l’equip saltenc en el liderat de la classificació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s