EL JÚNIOR INTERTERRITORIAL ACABA LA PRIMERA VOLTA INVICTE!

El Júnior Interterritorial va aconseguir aquest diumenge mantenir-se invicte durant tota la primera volta al guanyar al Blanes (67-58) tot i només ser 7 jugadors.

El Júnior és, evidentment, líder de la categoria i l’únic equip que segueix invicte dels tres grups d’Interterrorial. I és que és alhora l’equip amb el millor atac i amb la millor defensa. Les xifres parlen per si soles, anoten una mitjana de 88 punts per partit i en reben només 59.

Tot i això la seva filosofia és clara: treballar a cada entrenament i enfocar cada partit independentment dels resultats obtinguts. També és un objectiu fonamental pels entrenadors que els jugadors acabin la temporada essent millors que quan la van començar. 


L’equip està actualment format per Adrià Bonaventura, Francesc Ferragut, Nil Angelats, Jordi Portaló, Andreu Piqueras, Gerard Feliu, Jordi Morente, Martí Anglada, Arnau Prats i Bernat Vivolas. Està entrenat per Marc Pena i Rafel Fexas. (Malauradament van patir una baixa, Pau Esponellà. Des d’aquí un agraïment per aquests anys que has estat al nostre club!)


Només afegir que continueu en aquesta dinàmica i que pogueu aconseguir molts èxits més a partir del treball diàri.


Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s