ESPECTACULAR VICTÒRIA DEL SÈNIOR A

REHACSA SALT – 94
LA GARRIGA – 54

El Rehacsa Salt va aconseguir el diumenge una espectacular victòria enfront La Garriga amb un contundent 94-54, fent palesa la progressió ascendent que està seguint l’equip. El primer quart va estar marcat per l’encert ofensiu dels homes de La Garriga i una fluixa defensa saltenca (20-21 al minut 10). Al segon quart, l’equip saltenc va intensificar la defensa, provocant pitjors tirs exteriors dels jugadors del Vallès. Aquesta millora va permetre al Salt fer-se amb el control del matx i obrir escletxa en el marcador (45-32 al descans). A al represa, els jugadors del Salt van sortir molt concentrats a la pista, i amb una gran fluidesa ofensiva atacant les defenses alternatives plantejades per l’equip del Vallès Oriental, el Rehacsa Salt sentenciava l’encontre al seu favor, ampliant distàncies fins als 40 punts finals.
Amb aquest triomf, el primer equip del CB Salt acaba líder la primera volta de la lliga regular, amb un balanç de 13 victòries i 2 derrotes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s