VICTÒRIA DEL SÈNIOR C CONTRA UN RIVAL DIRECTE

C.B. SALT 79
C.E. ONYAR 70

Afrontàvem el partit contra un rival directe i amb un equip de circumstàncies ( Només amb 8 jugadors). El primer quart vam estar una mica espesos en atac i no del tot contundents en defensa i ells van tenir un percentatge de triples molt elevat (5 en aquest quart), això va fer que acavessim el quart amb un marcador desfavorable de 19-24. Inici del segon quart vam encaixar un parcial de 0-6 que va fer que ens posessim 11 sota en el marcador. A partir d’quest moment vam ajustar la defensa i amb un parcial de 16-4 vam aconseguir igualar el marcador i marxar al descans només 3 a sota (35-38). El tercer quart vam seguir amb la linia de la primera part amb una defensa molt agressiva i seguint encertats en atac que va fer que acavessim el quart 2 a dalt (57-55). Un inici fulminant de l’últim quart amb un parcial de 15-4 va fer que aconseguissim agafar una distància de 10 punts que ja no deixaríem escapar aprofitant-nos del cansament físic de l’equip rival. Al final 79-70, una victòria important que ens donarà moral per afrontar els porpers partits amb optimisme.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s