VICTÒRIA I LIDERAT EN SOLITARI DEL SÈNIOR A MASCULÍ

Xevi Torrent
SANT NARCÍS     90
REHACSA SALT  92

El Rehacsa Salt es va imposar al Sant Narcís a domicili després de dues pròrrogues en un espectacular derbi. El partit va estar marcat pel gran encert ofensiu dels dos equips i per la màxima igualtat en el marcador.
Els gironins van arrencar més agressius i obtenien el que fou la màxima avantatge al seu favor (14-4 al minut 6). Posteriorment, els saltencs van aconseguir canviar la dinàmica del partit fruït d’una excel·lent defensa col·lectiva i un atac molt fluïd, capgirant així totalment el marcador (30-44 al minut 22). Tot i això, el Sant Narcís va aferrar-se al matx gràcies al domini sota els taulells de Baronat, acusant en aquesta faceta el Salt la baixa de Jordi Geli. A partir de llavors, la igualtat va ser màxima, l’intercanvi de cops va ser successiu, destacant l’encert des de la línia de tres punts del local Olascoaga i el visitant Xevi Torrent. Després d’haver empatat primer a 72, i després a 80, a la segona pròrroga va anar la vençuda, i l’equip saltenc va certificar la victòria amb unes bones defenses finals que impedien als gironins forçar la tercera pròrroga.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s