JÚNIOR INTERTERRITORIAL: VICTÒRIA QUE ELS PERMET SEGUIR INVICTES

CB SANT NARCÍS  86
CB SALT 92

El CB Salt s’ha imposat en el derbi gironí de la categoria Júnior Interterritorial jugat al Pavelló de Palau Sacosta i que enfrontava els dos primers classificats (Salt i Sant Narcís). Els saltencs han sortit mancats de tensió i d’intensitat i això ha provocat que fos el Sant Narcís qui prengués la iniciativa en el marcador i s’arribés a la fi del primer quart amb victòria dels locals per 24-16. Al segon quart els visitants han reaccionat i això ha permès que s’arribés al descans amb el partit empatat (41-41). A la represa, després d’uns primers minuts de molta igualtat, el CB Salt ha fet un parcial de 2-19 que l’ha dut del 56-53 al 58-72. Un 2+1 en el darrer atac del període ha permès al Sant Narcís acabar el tercer quart havent reduït en tres punts el desavantatge (61-72). A l’últim període, els locals s’han arribat a situar a 3 punts (l’electrònic reflectia un 76-79), però els visitants no s’han deixat sorprendre i han acabat enduent-se el derbi cap a Salt (86-92). D’aquesta manera, el Salt s’afiança a la primera posició de la taula classificatòria amb 14 victòries i segueix, una setmana més, sense conèixer la derrota.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s