RESULTATS CAP DE SETMANA

Carles Nadal amb el Sènior B. FOTO: Agustí Prats

Anem a fer un breu resum dels partits que es van disputar aquest cap de setmana de pont.

El Sènior A Masculí va guanyar a l’Alella amb un contundent 81 a 48 en un partit en què el punt d’inflexió va ser el segon quart amb un 30 – 14. Va brillar Carles Nadal amb 21 punts (20 val.) i Geli amb 9 rebots, 8 taps (16 val.) i Torrent amb 24 de valoració. Així el Sènior A es col·loca 4t a la classificació empatat amb 4 equips més. 
El Sènior B Masculí també va guanyar el seu partit al Canet per 77 a 43. Van aconseguir guanyar el partit a través d’una gran defensa. Es col·loca 6è empatat amb 6 equips més que també tenen el balanç igualat 2-2.
El Sènior C Masculí, però, no va poder obtenir la victòria a Sant Feliu en perdre per un ajustat 67 – 65 i es col·loca penúltim amb un partit menys amb un balanç negatiu de 1-2. 
Continuant amb els sèniors, el Sènior A Femení va perdre també de dos punts en el derbi contra el Quart, actual líder de la categoria (61 – 59). El nostre Sènior va tercer amb un bon balanç ofensiu, ja que és el segon equip més anotador de la categoria.
El Sènior B Femení, va perdre a la Bibal per un 51-42 i es col·loca així la setena classificada. Cal esmentar que les nostres tenien 3 baixes i tot i així a l’últim quart van aconseguir un parcial de 0-10 que les va apropar al marcador. 
Començant ja amb els Júniors, l’A va jugar dimecres i va guanyar per 62 – 50, en un partit en què el marcador no reflecteix la superioritat de l’equip a la pista. Aquest és l’únic equip invicte en la seva competició (4-0).

El Júnior B masculí va perdre el seu partit contra la Bisbal per un dur 47 a 67, en un partit el qual no va ser dominat pels nostres en cap moment. Malgrat tot, continuen líders de la seva competició empatats amb 4 equips.

I el Júnior C masculí va perdre el derbi contra el Vilablareix per 55 a 58 en un partit molt intens per part dels dos equips i que finalment es va decantar cap als visitants. Els nostres van tercers amb un balanç equilibrat (2-2).

I finalment el Preinfantil masculí es va imposar al Celrà per 64 a 49. Aquests han guanyat els dos partits disputats.

Recordeu que podeu trobar tots els partits d’aquest mes d’octubre en el calendari que es troba a la barra lateral del blog. També que us podeu apuntar a la lliga privada del Supermanager ACB, el nom és Club Bàsquet Salt i la contrasenya cbsalt.

Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s