DEBUTEN TOTS!

Bernat Pons, contra el Cabrera

Després d’una primera jornada de lliga en què van debutar alguns equips, aquest cap de setmana ja jugaran tots els equips, a excepció de l’UB Salt, el nou preinfantil masculí.

Començarem amb els equips que encara no han jugat. El Sènior A Femení, començarà la seva nova etapa a Segona Catalana com a visitant contra l’Escolapies Figueres el dissabte a les 17:30, esperem que puguin començar amb bon peu aquesta nova temporada!

Per altra banda, el Sènior B Femení començarà també com a visitant a Lloret contra l’equip de la ciutat el diumenge a les 17:30. I per acabar amb els equips femenins, el Cadet també debutarà el diumenge a domicili, concretament contra el Banyoles a les 10:30.

Pel que fa als equips masculins, dissabte a la tarda tindrem un bon reguitzell de partits al pavelló. L’espectacle començarà a les 16:00 quan el Sènior B jugui contra el Ripoll, després de la victòria a Malgrat volen ampliar la casella de victòries. Tot seguit, a les 17:30, també jugarà el seu primer partit a casa el Sènior A contra el Masnou, el primer equip vol treure’s el mal gust de boca del partit de la setmana passada i estrenar-se a Primera. I la tarda s’acabarà a les 19:15 quan el Júnior A jugui contra l’AESE, un dels equips favorits del grup, i el nostre Júnior vol començar bé també a casa.

I els dos equips masculins que ens falten jugaran, també a Salt, els seus partits. Començarà el Júnior B contra l’Adepaf Figueres a les 10:45 sabent que ha de mantenir l’humilitat després de guanyar de 57 punts el partit de la setmana passada. Seguidament, i per acabar amb els equips masculins, jugarà el Júnior C contra l‘Escala a les 12:15. Després de passar un primer partit amb els típics errors de principi de temporada, l’equip vol consolidar-se i aconseguir la victòria.

I això és tot per aquest cap de setmana, recordeu que us podeu anar apuntant a la lliga privada del Supermanager ACB, la lliga es diu Club Bàsquet Salt i la contrasenya és cbsalt.


Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s