"SIGNO TENIR UNA PLANTILLA LLARGA AMB UNA QUALITAT TANT TÈCNICA COM HUMANA COM AQUESTA"

Albert Maruny
Continuem amb la ronda d’entrevistes, ara és el torn d’Albert Maruny, entrenador del Júnior A Masculí. Un equip que ha fet una brillant temporada, invicte a la primera volta, però que no va tenir sort en la primera eliminatòria a partit únic i va caure eliminat. Anem a veure que diu:

  • Felicitats per la temporada tot i la decepció final de caure en la primera eliminatòria. Quan vas començar aquesta temporada, quins van ser els teus pensaments? 

Gràcies, la veritat és que ha estat una molt bona temporada, llàstima d’haver acabat amb aquest sabor amarg per la derrota en els quarts de final.

Bé, com sempre que he agafat a un equip, el primer que penso i que intento és conèixer el mes aviat possible als jugadors, primer a nivell humà i segon a nivell del que saben fer i poden aportar a l’equip. Pensava en el que podríem fer a la lliga, ja que desconeixia la categoria i no sabia en quin nivell estàvem respecte els altres equips. També em rondava pel cap el fet d’encaixar bé, tant a l’equip com en el Club, per tal que tant jo com els jugadors ens sentíssim a gust. 
  • Vàreu fer una primera volta increïble, cap partit perdut, quin és el secret de mantenir aquest ritme? 

No crec que hi hagi cap secret, només el fet de guanyar partits, et dóna moral i confiança per seguir guanyant. Això unit al bon treball en els entrenaments i que l’equip és un grup molt seriós i que els agrada molt entrenar.

  • Al final veu acabar primers i amb un balanç de 25-5, cosa que us donava accés a les eliminatòries. Tothom esperava que es guanyarien molts partits, quin creu que ha estat el factor que ha fet que no hàgiu passat la primera eliminatòria? 

Crec que ens va poder la pressió i el nerviosisme. Tothom tenia tantes ganes de passar l’eliminatòria, que l’excés de ganes ens va jugar una mala passada.

  • Teníeu una plantilla molt llarga, creus que això és bo o dolent per l’equip? 

La majoria de vegades és bo tenir una plantilla llarga, perquè això et dóna molts recursos a l’hora de jugar un partit. Per altra banda, pot produir que el protagonisme d’alguns jugadors quedi eclipsat per altres, i que no acabin de donar tot el que poden donar. De tota manera ja signo tenir sempre una plantilla tant llarga com aquesta, i amb aquesta qualitat tant tècnica com humana.

  • Quin ha estat el millor moment de la temporada? 

Probablement el millor moment va ser el partit de la primera volta que varem guanyar al Lliçà, aquell partit significava per l’equip guanyador seguir invicte i posar-nos líders en solitari. A més, va ser un partit molt intens, decidint-se a l’últim quart, d’aquells partits que quan acabes i el guanyes tens una satisfacció enorme i un somriure que no te’l treu ningú durant uns dies. 

Tantmateix hi ha hagut també molts altres moments molt bons.  
  • I el pitjor? 

Està  clar, que el pitjor moment ha estat el perdre l’últim partit i no passar l’eliminatòria, i sobretot veure els nanos abatuts i no tenir les paraules adequades per poder consolar-los.

Però bé, crec que hem fet una molt bona temporada i que el que hem de recordar es això, i que hem quedat campions del nostre grup que no és poc.
Gràcies i molta sort en la propera temporada!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s