RESULTATS DELS DOS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

Bon dia!
Dues males notícies aquest cap de setmana. Una reversible i l’altre irreversible. 
Començarem per les més grans, el Sènior A Femení va guanyar el seu partit contra el St. Andreu de Natzaret amb un clar 54-65. Elles van fer els deures, però el C.B. Quart no va fallar en el seu partit contra el Premià (77-56) i condemna així al Sènior al decens directe de 1ª a 2ª Catalana. Tot i així volem donar ànims a aquestes noies que han treballat de valent durant tota la temporada! (i en temporades anteriors, recordem que han assolit la categoria actual desprès de dos ascensos consecutius)
Pel que fa al Júnior de 1r any, va perdre l’anada dels quarts de final contra la Unió Manresana amb un resultat de 69-78. Nou punts que tindran l’oportunitat de remuntar aquest diumenge en el partit de tornada a Manresa. Ànims també a aquest grup que han aconseguit la classificació desprès de molt de treball durant tota la temporada!
I la setmana que ve començen també les fases prèvies per assolir la fase final del Júnior A Masculí!
Fins aviat i FORÇA SALT!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s