DUES CARES

Bon dia!

Respecte als derbis que comentàvem la setmana passada, 2 de 3 van ser pels nostres equips. Els dos júniors van guanyar els seus duels i el Sènior A Masculí no va poder guanyar al St Josep (88-80). Pel que fa als altres equips, destacar la permanència a l’última jornada del Sènior C Masculí i, com a mala notícia, la carambola que necessita el Sènior A Femení per aconseguir entrar en el Play-off de descens (desprès dels resultats d’aquesta jornada es situa en descens directe). Ànims!
 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s