TERCERS A L’ESTATAL UNIVERSITARI

L’equip de la Universitat de Girona ha quedat tercer en l’Estatal Universitari que es disputava el passat cap de setmana a Sant Sebastià.

L’equip va demostrar un bon nivell de joc, desfent-se en els dos primers partits de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid (66-92) i de la del País Basc (58-68). La Universitat de Valladolid, però, li va va impedir accedir a la final (80-62). Una final que els castellans van perdre contra la de Múrcia, que va revalidar el títol de fa un any.

L’equip de la UdG estava format per 6 jugadors del C.B. Salt, que són Marc Sansabrià, Carles Candelario, Carles Nadal, Adrià Burguet, Genís Bover i Francesc Gómez. També hi havien jugadors del C.B. Sant Josep Girona: Martí Serra i Moisès Martorell. Sergi Palomino i Guillem Pascua no van jugar a Sant Sebastià per lesió. L’entrenador també Saltenc és Eric Surís, l’actual entrenador de l’equip de Copa Catalunya del nostre club.

Felicitats a tots ells!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s