JORNADA MOLT JUSTA

Bon dia!

Abans de passar als resultats de la setmana, ens agradaria destacar una cosa extraesportiva. I és que amb aquest missatge arribem ja a les 200 entrades, portem més d’un any en línia i encara sembla el primer dia que estàvem discutint sobre com havia de ser la pàgina… Esperem que estigueu gaudint d’aquestes informacions que us oferim i que si ens voleu suggerir coses a millorar, o coses que us agradaria que hi paressim més atenció només heu de fer que dir-nos-ho a través del formulari de contacte.

Un cop dit això, passem ja als resultats. Aquesta jornada, com ja hem destacat al títol, ha sigut molt ajustada. Comencem amb el Sènior A Masculí que va perdre de 3 (73-70) a la pròrroga a la pista del Natzaret, un rival directe, i aquesta derrota el deixa molt tocat a falta de 3 jornades pel final. Un altre partit perdut també per 3 punts (63-66), va ser el del Sènior C Masculí que va jugar contra el Cassanenc, i amb aquesta derrota els deixa igualat amb 13 victòries amb aquest mateix equip. L’altre partit que també es va escapar per la mínima va ser el que va jugar el Sènior B Femení, que va perdre 47-49 contra el Maçanet, cosa que les deixa terceres del grup. I l’únic resultat ajustat que es va decantar cap als nostres equips va ser el que va jugar el Júnior de 1r any contra el Granollers (61-63), una victòria molt important per accedir a la final a 4.

Pel que fa els altres partits, no menys importants, els podeu trobar, com sempre, al document següent:

Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s