ESTAN A LA FINAL!

Bona tarda!

Un combinat del Júnior A Masculí i del Júnior de Primer any del nostre club entrenats per Encarna Quesada i Albert Maruny, estan participant aquests dies al 1r Torneig de Nadal de Pineda organitzat per Time Out Bàsquetbol. Els jugadors són:

 • 04 – Yeray González
 • 07 – Gerard Feliu
 • 08 – Adrià Bonaventura
 • 09 – Nil Angelats
 • 10 – Bernat Vivolas
 • 11 – Jordi Portaló
 • 12 – Joan Mateu
 • 13 – Jordi Morente
 • 14 – Pau Esponellà

Gerard Ballester també hi havia de participar, però malauradament no es trobava bé durant aquests dies i no ha pogut jugar. Ànims!

  Ahir durant el dia i avui al matí han jugat la fase de grups en què han quedat primers amb un balanç 3-0, en aquesta s’han enfrontat contra UER Pineda (46-69), AECAM “A” (59-39) i Grup Barna (36-83).

  Aquesta tarda, s’ha diputat el concurs de triples, de l’equip saltenc hi ha participat Joan Mateu, Yeray González i Jordi Morente. En aquest no hi ha hagut sort i només en Yeray ha passat a la segona fase en què ha estat eliminat. Més tard s’ha disputat la semifinal contra l’A.E. Hospitalet. Partit molt disputat, en què el nostre Júnior ha estat bona part del partit amb el marcador a favor, amb una màxima avantatge de 14 punts, tot i que desprès Hospitalet ha reaccionat i s’han posat +1 a sobre del marcador, tot i això no s’ha baixat el nivell, i s’ha mantigut en nivell i la serietat, sense baixar el cap malgrat les adversitats, tot un exemple. Al final 63-49.

  Amb tot, demà jugaran la final a les 12:00 a Pineda, contra el rival que surti de la semifinal entre Grup Barna i C.B. Nou Esplugues.

  Fins aviat i FORÇA SALT!

  Anuncis

  Un pensament sobre “ESTAN A LA FINAL!

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

  Google+ photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

  Connecting to %s