EL 9 ESPORTIU ANALITZA ELS EQUIPS GIRONINS

Bon dia!

Avui ha sortit a “El 9 Esportiu” un article que analitza l’estat de les plantilles gironines de Copa Catalunya, entre les quals hi ha el Sènior A del nostre club. A nosaltres ens qualifiquen com a l’equip que patirà, i als altres (St. Josep, Blanes, Adepaf) com els aspirants per ser a dalt. Us deixo l’escrit al complet del 9 Esportiu:

MÉS RIVALITAT QUE MAI
L’aparició del Sant Josep B –va cedir el lloc al Cassanenc, ara a 3a catalana–, i la repesca a última hora de l’Adepaf –va recuperar la categoria per la renúncia del Safa-Claror– han generat un escenari tremendament atractiu, amb més equips gironins que mai a copa Catalunya (quatre). La rivalitat s’accentua encara més pel fet que, a priori i a excepció del Salt, els altres tenen prou potencial per aspirar a aconseguir un dels dos bitllets del grup 1 que porten a la fase d’ascens a EBA.

Del trio d’aspirants, l’Adepaf sembla el més entonat. El fitxatge de Xavi Vallmajó i l’exhibició en el Mateu Pell –victòries contra el Sant Josep B (63-84) i el Blanes (85-68)– avalen la sensació. «No sabem quin nivell tenen els equips de Barcelona, però nosaltres volem ser valents: l’objectiu és ser a la fase d’ascens. No ens n’hem d’amagar», exposa Oriol Rabert, que dirigirà jugadors que el curs passat eren companys seus a la pista.

A Blanes, i després del quart lloc de l’any passat, no s’ha tocat gaire res. La baixa del capità Roger Mayol, i altes com les de Lamin Sima o en els últims dies la del dominicà Ricky Reynoso en són els canvis més notoris. «Preveig una lliga ajustadíssima. Com l’any passat, la nostra missió és anar de menys a més per arribar a febrer i març plens de gasolina», diu Frances Senpau, que no podrà disposar en les primeres jornades de Jordi Heras, lesionat. En el Sant Josep B, el principal handicap és Lluís Martínez, que s’està recuperant del taló d’Aquil·les i no podrà jugar fins, com a mínim, d’aquí a un mes. El preparador, Toni Espinosa, creu que és important una bona arrencada de curs, i més en un equip tan i tan jove: «Tenim bons jugadors, de qualitat, però inexperts. No ens volem fixar fites a llarg termini, sinó pensar en el dia a dia, esperant que no ens afectin les dinàmiques negatives.»

Al Salt, els canvis l’obliguen a no pensar en res més que salvar-se. Se n’han anat Jordi Serra, Jordi Barris, Albert Estarriola i Albert Masllorens –els tres últims, titulars–, i l’equip té uns 20 anys de mitjana. «La preparació se’ns ha fet curta. Encara estem fent l’equip i això es pot notar al principi. En tot cas, hem treballat per ser competitius des del primer dia», explica el tècnic, Eric Surís, que pren el relleu d’Òscar Giménez.

Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s