ADEPAF I UNI GIRONA S’EMPORTEN EL MATEU PELL

Notícia del Diari de Girona

Adepaf Figueres i Uni Girona es varen proclamar ahir al Pavelló dels Maristes de Girona campions del 33è Memorial Mateu Pell, després d’imposar-se a Blanes i GEiEG, respectivament. Pocs poblemes varen tenir els figuerencs, liderats per Xavi Vallmajó, per derrotar un Blanes que tot i intentar-ho mai va trobar la fórmula per plantar cara a l’equip empordanès, que es va acabar imposant amb autoritat (85-68).
En canvi, més igualada va ser la final femenina, que malgrat començar amb domini absolut del GEiEG (20-9 final del primer quart), va capgirar-se a favor de l’Uni en el segon període quan les noies de Pere Puig i Josep Maria Santiago varen aconseguir entrar dins del partit. Al descans, 26-29 favorable a l’Uni, va veure com a la represa el GEiEG aconseguia igualar el marcador (36-36, m.28). Però la qualitat de Berta Sinyol, amb cinc punts consecutius, va permetre arribar a la conclusió del tercer quart amb un 36-41. En els últims deu minuts, l’Uni ja no va deixar escapar la victòria (52-61) i es va endur el seu segon Memorial Mateu Pell.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s