SSHHTT!! PARLA L’ENTRENADOR!

Bona nit!

Tenim la crònica del partit de dissabte contra l’Escala vista per l’entrenador del Sènior Eric Surís. Res més, us deixem amb les seves paraules:

L’ESCALA 53
CB SALT 64

L’Escala: Comas, Martini (11), López (8), Costey (5), Jaén (6) -cinc inicial- ; X.Costa (4), Capella (9), Ureña, Poch (7), Baro (3). 20 faltes personals. Tirs lliures: 21 de 32.

C.B. Salt: Bartrolí (13), Pires (4), Vila, Fexas (8), Pérez -cinc inicial- ; Oliva (2), M.Busquets, Bover (10), Torrent (17), Sansabriá (8), J.Busquets, Nadal (2). 27 faltes personals. Tirs lliures: 15 de 24.

Àrbitres: Carbó i Dalmau.

(Parcials: 16-14, 23-17, 7-17, 7-16)

Partit dur i amb les típiques imprecisions dels primers partits de pretemporada, fets que van provocar moltes pilotes perdudes.

La primera meitat va estar marcada per l’altíssim percentatge d’encert en el llançament dels jugadors de L’Escala. Això va fer que el Salt es veiés sempre per sota del marcador i jugués en atac amb un excés d’ansietat.

A la represa, l’equip saltenc va ser capaç de millorar i atacar amb més serenor, i a la vegada no abaixar la guàrdia en defensa. Amb tot això, al tercer quart ja capgirava el signe del marcador. El quart període va seguir amb la mateixa dinàmica, i poc a poc el Salt va anar ampliant la diferència fins els 11 punts d’avantatge final, encaixant només 14 punts en tota la segona meitat.

Aquesta treballada victòria permet al Salt disputar les semifinals del Mateu Pell, el proper divendres a les 21,45h davant el Blanes (que va vèncer per 16 punts al Sant Narcís). L’altra semifinal la disputaran dissabte el Sant Josep Girona (que s’imposà al Palamós de 17 punts) i l’Adepaf (que va guanyar de 30 punts a l’Onyar). Tots els partits d’aquesta fase final del Mateu Pell es disputaran al Pavelló de Maristes.

Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s