EL SÈNIOR A FEMENÍ A PRIMERA!

Bon dia!

El sènior A femení ja és a primera catalana desprès d’haver perdut d’1 punt quan tenien un avantatge de més punts per haver guanyat a casa.

La primera paert del partit va ser molt descontrolada pels dos equips, en el que cap dels dos aconseguia fer cistelles clares. Es preveia un partit molt dur. Les noies de Salt, a més de la baixa de l’Anna Carbó, se’ls hi va sumar la Mireia Fraixino que es va lesionar als 10 minuts de partit.

Els àrbitres permitien accions molt dures a les locals i sancionaven a les nostres a la mínima, donant-les-hi molta vida amb atac i que les nostres haguèssin de recorre a tirs de mitja distància. Van perjudicar molt el poc encert de la línia de tirs lliures, mentre que elles no els fallaven.

A la segona part les locals es van posar en zona, fet que feia preveure que costaria més anotar però la cosa no va ser així, gràcies a la zona, les nostres noies van donar un racital de triples que les va posar per davant del marcador.
Com més s’acostava el final del partit, les locals mostraven un joc molt brut i molt dur on els àrbitres no sancionaven, inclús en accions que podien haver acabat amb alguna lesió, però el comportament exemplar dels entrenadors de Salt i les jugadores mostraven una tranquilitat que feia que estessin pel partit i no perdessin els nervis. Les locals es mantenien vives en el marcador gràcies a la seva jugadora nº4, que li entrava tot. El final va ser molt ajustat però tot i que es va perdre d’1 punt de diferència les noies conservaven un avantatge de 7 punts que van aconseguir a casa.

Al finalitzar el partit, euforia i alegria per haver pujat a primera.

Des d’aquí felicitats i molta sort!

PD: A la foto podem veure les celebracions

Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Un pensament sobre “EL SÈNIOR A FEMENÍ A PRIMERA!

  1. Ei, que els arbits van ser molt dolents es veritat, però per tots dos equips !! I al final, l´equip contrari va ser molt esportiu i va felicitar a totes les nostres jugadores. Molt de merit el resultat sense l´Anna i la Mireia !!! Bé, Salt, bé !!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s