PRIMER PAS CAP A L’ASCENS

Bon dia!

El dissabte a la tarda el Sènior A femení va fer el primer pas cap a l’ascens de categoria guanyant el Collblanc 56-49.

El partit va ser molt igualat on les noies de Salt els hi costava anotar davant d’una defensa molt dura i física on les visitants van aprofitar per anotar tirs a mitja distància i a aprofitar errades de les de Salt que va fer que tot el partit anessin a remolc. Tot i que durant tot el partit va anar guanyant el visitant, de només 2 o 4 punts, el nostre Sènior apretava tot el que podia. En dos ocasions es van posar per davant (1 punt amunt), però les altres responien o amb tirs a mitja distància o mitjançant el llançament tirs lliures.

A la segona part quan les noies van apretar fort en defensa, va ser quan van començar a dominar el partit, a falta de 3 minuts un triple de la Gloria i un parell de pilotes recuperades (i sobretot assegurant el rebot) van aconseguir la victòria.

L’equip visitant és força bo, amb 2 pivots amb molt de físic, molt ofensives, però negades en el rebot. També tenen dos bases molt baixetes que van fer anar de corcoll la nostre defensa penetrant i doblant moltes pilotes. El millor la defensa del Salt es va veure en els moments finals, que va ser un exemple de com ha anat tota la temporada. Van demostrar que quan si posen, si posen, el que més destaca del partit és que totes van donar-ho tot per l’equip demostrant que són un bloc sòlid.

Molta sort en el que resta de fase!

Fins aviat i FORÇA SALT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s