EL SÈNIOR C A TERCERA!

Despres d´una temporada irregular, aquest dissabte el Sènior C masculí va assolir l´ascens a 3ª Catalana al imposar-se al Santjoanenc en l´última jornada. L´equip entrenat per la Raquel Carbonés tenia marge per perdre fins a 9 punts. Els nervis per assolir la fita marcada a inici de temporada es van notar des del primer minut i l´equip va mostrar un joc bastant irregular. Les tres personals d´en Charlie al primer quart van obligar a fer unes rotacions massa llargues que van impedir que l´equip imposés el seu ritme. Amb molt desencert en tirs còmodes, l´equip va arribar 1 punt per sota al descans.

A l’inici del tercer quart, i gràcies a una bona pressió i a la entrada més tard dels juniors Ferran Prat i Joan Mateu absolutament frescos, van poder asumir una avantatge que semblava definitiva al trencar la barrera dels deus punts. Poc a poc el Santjoanenc va ajustar la seva defensa i van anar retallant diferències. En Marc Aguilera va assumir la responsabilitat de portar l´equip endavant, però li va faltar tota la sort que en aquells moments tenien els jugadors del Barça al Bernabeu.

Així doncs, a falta de 4 minuts, el Santjoanenc es va posar dos punts per damunt. Semblava en aquell moment que l´ascens corria perill. Pero l´any ha estat massa dur (lesions, jugadors que han hagut de plegar) per no poder aconseguir l´objectiu quan ja el tenien a tocar. I, treient tota la ràbia, es van poder recuperar pilotes, sumar punts al contraatac i posar-se 6 amunt a falta de dos minuts. En aquells moments, el Santjoanenc es va adonar que el seu ascens era imposible i es va deixar ja anar. L´ascens era nostre… i la dutxa i la festa posterior també !!!

L´any que ve tindrem un senior a Copa, un a segona i un altre a tercera. L´últim any d´un senior de Salt a tercera va ser l´any passat, on teniem un equip de somni per a la categoria. Realment , aquest ascens és un èxit i també un repte pels jugadors que continuin per mantenir la categoria, que no serà gens fàcil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s