CAP DE SETMANA COMPLET AL PAVELLÓ

Bona nit!

Si heu mirat el calendari, heu vist que aquest cap de setmana el pavelló de Salt treurà fum per tot arreu. Hi ha partits durant tot el cap de setmana de tots els equips del C.B. Salt. Cap equip del nostre club juga com a visitant aquesta jornada, el que vol dir que hem d’animar com mai als nostres jugadors i recolzar-los en la victòria.

Hi han dos partits molt interessants, el primer (per ordre d’horaris) és el del Sènior A, que juga (a les 17:30) un partit clau per mantenir la categoria (Copa Catalunya) contra el Castellar, el 13è classificat a la lliga. Tot seguit, es jugarà també el partit del Sènior C (a les 19:00), contra el Santjoanenc, aquest, però, clau per pujar de categoria! Tots dos són el dissabte.

Esperem que tothom estigui animant al nostres equips!!

Fins aviat i FORÇA SALT!

PD: Si voleu veure els partits en un document, feu clic aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s