PARTIT ACCIDENTAT

Bona tarda!!

El partit que el Sènior A masculí havia de disputar contra el Bàsquet Alella va començar amb retràs, que ja estava amb un horari no habitual, ja que hi va haver un accident durant la roda d’escalfament amb la cistella on havien d’atacar els nostres. Així va quedar la cistella:

Però, amb aquest president tant manetes que tenim, qui s’esperava que el partit no es jugaria? Es va posar mans a l’obra, i amb l’ajuda del conserge i algun membre de la junta més, van aconseguir arreglar-ho per jugar el partit el més aviat possible. Al cap de 20 minuts, el partit va poder començar, i va aguantar perfectament. Si encara no us ho creieu, aquí teniu una imatge de més endavant:

Una anècdota, amb un final final feliç!
Demà ja tindrem els resultats del club aquí. Però primer de tot anunciar-vos que aquest partit va acabar bé (malgrat que es va patir molt al final) amb victòria del C.B. Salt, de tres punts de diferència.

Fins aviat i FORÇA SALT!

Vota'm al TOP CATALÀ!
Votan’s al top català!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s