GRAN MATÍ DE DISSABTE AL PAVELLÓ

Bon dia de dissabte!!

Pels que us acabeu de aixecar desprès d’un divendres nit de festa, tinc una mala notícia per vosaltres. Us heu perdut dos grans partits protagonitzats pels Cadets B i C. Els primers, han començat bastant despistats però a partir del tercer quart han ressucitat en el rebot tan ofensiu com defensiu i en el seu joc. Desprès d’un últim quart magnífic han aconseguit la victòria contra el Banyoles d’onze punts de diferència.

Pel que fa al Cadet C, ha sigut un final bastant diferent al del partit que es jugava al cantó. Mentre que el Cadet B ha tingut un últim minut en que podien jugar i estar una mica “tranquils”, el Cadet C ha patit fins a l’últim instant. Guanyaven de 3 quan encara quedava un minutet per acabar el partit. Han anat mantiguent la diferència, fins que la Salle s’ha posat a un punt, però un rebot ofensiu d’Àngel i el bàsquet que ha anat al darrera, els hi han donat els 3 punts de diferència una altre vegada i malgrat que el Salt ha fet una falta, s’ha acabat el temps, i el Salt ha aconseguit la victòria.

Bé esperem tenir una tarda igual, i si encara no sabeu qui i quan juga, feu clic aquí.

Fins aviat i FORÇA SALT!

PD: Els rumors de que en Casola pagava cervesa per tothom han estat desmentits per ell mateix, ho sento! Però a animar igual!!

Vota'm al TOP CATALÀ!
Votan’s al top català!

Anuncis

Un pensament sobre “GRAN MATÍ DE DISSABTE AL PAVELLÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s